Prunotto’s Barbera D’Alba is a lively and bright ruby red color. Vinous aromas on the nose reveals remarkable freshness and fruity notes. Pleasant flavors on the palate make it extremely easy to drink thanks to outstanding freshness. The finish is elegant and supple.
The Château Haut-Veyrac property, owned by the Castaing family, is located on one of the hills overlooking the village of Saint-Émilion in Saint-Étienne de Lisse. The vineyard now extends over an exceptional terroir of 9 hectares in one piece. The clay-limestone soil makes it possible to cultivate the Merlot Noir and Cabernet Franc grape varieties in the best conditions.
მხოლოდ საუკეთესო ღვინოები ამჟღავნებენ თავიანთ საიდუმლოებებს, რათა ჭეშმარიტად აისახოს მათი წარმოშობა. Celeste Crianza არის მდიდრული, ინტენსიური შეფერილობით, ხილით სავსე ღვინო.
The Pèppoli vineyards produce a Chianti Classico that is a blend made from Sangiovese grapes and complementary varieties; Peppoli is recognized and appreciated for the full expression of its fruit. A wine that represents the Chianti Classico territory and its historic grape variety with typical floral and fruity aromas.
ძლიერი, ადვილად მოსავლელი ყურძენი ბარბერა (Barbera) ცნობილია, როგორც სხვადასხვა რეგიონთან სწრაფად შეგუებადი ჯიში. ჩვეულებრივ, მუქი ლალისფერი, დაბალტანინიანი და მაღალმჟავიანია.
ვილა ანტინორი, ანტინორის ოჯახის საფირმო ღვინო, პირველად 1928 წელს დაამზადა მარკიზ ნიკოლო ანტინორიმ, პიერო ანტინორის მამამ; განსაკუთრებული ღვინო, რომელიც, როგორც არცერთი სხვა, საუკეთესოდ წარმოადგენს ოჯახის ისტორიას, იდენტობასა და მარადიულობას. "ვილა ანტინორი არის სისხლით ტოსკანური წითელი, რომლის ყურძენი იზრდება, მწიფდება და იკრიფება ჩვენი ტოსკანური მამულებიდან, რის შემდეგაც ექვემდებარება ფერმენტირებასა და დაძველებას ანტინორის ოჯახის მამულებში". პიერო ანტინორი.