Warre's Otima is a range of aged tawny ports. The 10 Year Old is light and delicate with notes of toffee, honey and dried fruit and is best served slightly chilled.
We’ve been using organic wine-growing techniques for many years, converting our family vineyards, located in the heart of Valdobbiadene and within the Parco della Filandetta, to meet EU standards for organic wine growing. We firmly believe in the principles of sustainability and total respect for the environment. We chose the Brut because of its more international appeal, Millesimato, so as to highlight the characteristics of each and every harvest in keeping with the Ius Naturae, or “natural law,” upon which every human law is based.
The Pèppoli vineyards produce a Chianti Classico that is a blend made from Sangiovese grapes and complementary varieties; Peppoli is recognized and appreciated for the full expression of its fruit. A wine that represents the Chianti Classico territory and its historic grape variety with typical floral and fruity aromas.
ძლიერი, ადვილად მოსავლელი ყურძენი ბარბერა (Barbera) ცნობილია, როგორც სხვადასხვა რეგიონთან სწრაფად შეგუებადი ჯიში. ჩვეულებრივ, მუქი ლალისფერი, დაბალტანინიანი და მაღალმჟავიანია.
ვილა ანტინორი, ანტინორის ოჯახის საფირმო ღვინო, პირველად 1928 წელს დაამზადა მარკიზ ნიკოლო ანტინორიმ, პიერო ანტინორის მამამ; განსაკუთრებული ღვინო, რომელიც, როგორც არცერთი სხვა, საუკეთესოდ წარმოადგენს ოჯახის ისტორიას, იდენტობასა და მარადიულობას. "ვილა ანტინორი არის სისხლით ტოსკანური წითელი, რომლის ყურძენი იზრდება, მწიფდება და იკრიფება ჩვენი ტოსკანური მამულებიდან, რის შემდეგაც ექვემდებარება ფერმენტირებასა და დაძველებას ანტინორის ოჯახის მამულებში". პიერო ანტინორი.
The vineyards of Garnacha planted on soils of slate -llicorella-, Cariñena vineyards grow on clay soils and Syrah vineyards located on limestone soils to obtain this complex wine after 12 months of maturing in French oak barrels.