ანტინორის ოჯახი მეღვინეობის ხელოვნებისადმი ერთგულია ექვს საუკუნეზე მეტი ხნის განმავლობაში. იმ დროიდან, როდესაც 1385 წელს Giovanni di Piero Antinori გახდა "Arte Fiorentina dei Vinattieri", ფლორენციელი მეღვინეების გილდიის წევრი.
ოჯახის ისტორიული მემკვიდრეობა მათი მამულებია ტოსკანასა და უმბრიაში, თუმცა წლების განმავლობაში ინვესტიციები განახორციელეს ბევრ სხვა ტერიტორიებზეც, როგორც იტალიაში, ასევე მის ფარგლებს გარეთ. სახელი კი მაღალი ხარისხის ღვინის წარმოებით გაითქვეს, რაც იძლევა შესაძლებლობებს დავაფასოთ და განვავითაროთ მეღვინეობის დიდი პოტენციალის მქონე უნიკალური ახალი ტერუარები.
ან ელეგანტურ შარდონეს აწარმოებენ ბოკა დი ლუპოს მამულში, აპულიის მურგიას რეგიონში. ამ რეგიონის გამორჩეული მახასიათებელია მისი „პიეტრა“. სიტყვა "მურგიას" ეტიმოლოგია აღნიშნავს ბასრ ქვას ან კლდეს და კონკრეტულ მინიშნებას აკეთებს მშრალი ქვის კედლებზე, რომლებითაც გარშემორტყმულია ეს ზონა. "პიეტრაბიანკა", ასევე, აღნიშნავს ქვებს, რომლებსაც სოფლის ფერმერები ამსხვრევდნენ მინდვრების ხვნისას. ამ ქვების დამსხვრევამ და ნიადაგში შერევამ განაპირობა იქ მოყვანილი ღვინოების გემოს გაძლიერება. მდიდარი, კომპლექსური და, ამავე დროს, სუფთა და სასიამოვნო, პიეტრაბიანკა ახდენს იმის დემონსტრირებას, რომ აპულია, ასევე, შესანიშნავი თეთრი ღვინოების რეგიონია.
პიან რომუალდო (Pian Romualdo) პირველად 1961 წელს დამზადდა პრუნოტოს ვენახებიდან მოკრეფილი ყურძნისგან, რომლებიც მდებარეობს მონფორტე დ'ალბას რეგიონში. აქ მოყვანილი ბარბერას ვაზი დიდ სარგებელს იღებს დღისა და ღამის ტემპერატურის მერყეობისგან, რაც ხელს უწყობს პიან რომუალდოს ექსპრესიული სიახლის, პრეციზიული არომატისა და დაძველების შესანიშნავი პოტენციალის განვითარებაში.
ბოტროსეკო მზადდება კაბერნე სოვინიონისა და კაბერნე ფრანკის ნაზავისგან, დამაინტრიგებელი, მძლავრი ღვინო არაჩვეულებრივი ბალანსით, რომელიც გამოხატავს მარემას რეგიონის უნიკალურ მახასიათებლებს.
Il Bruciato პირველად წარმოებული იქნა 2002 წელს, ერთ-ერთი ყველაზე რთული რთველიდან, რომელიც ოდესმე ყოფილა Guado al Tasso მამულში. ეს ღვინო არის ბოლჰერის უნიკალური ტერუარის თანამედროვე ინტერპრეტაცია, რომელიც დამზადებულია გუადო ალ ტასოს ვენახებიდან საგულდაგულოდ შერჩეული კაბერნე სოვინიონის, მერლოსა და სირას ყურძნისგან. ნიადაგის გეოლოგიური შემადგენლობა დივერსიფიცირებულია, რაც ღვინოს სტრუქტურასა და კომპლექსურობას სძენს.
Vie Cave შეიქმნა ძალიან ფრთხილად გეოლოგიური და ენოლოგიური კვლევის შემდეგ, რომელიც მიზნად ისახავს ამ ახალი ჯიშის პოტენციალის გათავისუფლებას იტალიურ მევენახეობის სცენაზე. მალბეკი, ფრანგული ყურძენი, ხარობს მარემას ვულკანურ ნიადაგებში და ყვავდება მის ახალ ტერუარში. Vie Cave არის დაბალანსებული და რბილი წითელი მშრალი ღვინო, რომელიც ასახავს იმ ტერიტორიის მთელ ხიბლს, სადაც ის იწარმოება. ღვინის სახელი ეძღვნება ეტრუსკული ვიეს მღვიმეს, გათხრილ გზებს, გადასასვლელებს, რომლებიც ვერტიკალურად არის გათხრილი ტუფის კლდეებში, რომლებიც გარშემორტყმულია ქონების საკუთრებაში.