ანტინორის ოჯახი მეღვინეობის ხელოვნებისადმი ერთგულია ექვს საუკუნეზე მეტი ხნის განმავლობაში. იმ დროიდან, როდესაც 1385 წელს Giovanni di Piero Antinori გახდა "Arte Fiorentina dei Vinattieri", ფლორენციელი მეღვინეების გილდიის წევრი.
ოჯახის ისტორიული მემკვიდრეობა მათი მამულებია ტოსკანასა და უმბრიაში, თუმცა წლების განმავლობაში ინვესტიციები განახორციელეს ბევრ სხვა ტერიტორიებზეც, როგორც იტალიაში, ასევე მის ფარგლებს გარეთ. სახელი კი მაღალი ხარისხის ღვინის წარმოებით გაითქვეს, რაც იძლევა შესაძლებლობებს დავაფასოთ და განვავითაროთ მეღვინეობის დიდი პოტენციალის მქონე უნიკალური ახალი ტერუარები.
წმინდა ნეგროამარო ტორმარესკას მამულიდან. სახელი მიიღო ფერმიდან, რომლამდე მისვლაც შესაძლებელია საცალფეხო ბილიკით, რომელიც გადის ფიჭვნარებსა და ზეთისხილის კორომებში. ძველი ფერმის სახლი აშენდა ლეჩეს კეთილშობილმა კაპეჩეს ოჯახმა. სახლს დაარქვეს მის კედლებს გარეთ მდებარე პატარა სამლოცველოს სახელი. ეს სამლოცველო, რომელიც მიეძღვნა წმინდა პასკუალს მაიმეში (პატარა უბანი), აშენდა იმისთვის, რომ მამულში მომუშავე გლეხებს კვირის განმავლობაში სათანადო ადგილი ჰქონოდათ სალოცავად, მაშინ, როდესაც სახლიდან შორს იყვნენ. ასეთი ტრადიციები ასახავს წარსული ცხოვრების წესის ღირებულებებსა და ტემპებს.
გალანტასი წარმოადგენს მაიპო ანდების ხეობის კაბერნე ფრანკის მაქსიმალურ ექსპრესიას. ღვინო, რომელსაც შესწევს ამ უნიკალური ტერუარის დამახასიათებელი ვიბრაციის, ელეგანტურობისა და დახვეწილობის გამოხატვის უნარი. ყურძენი იკრიფება ჰარას დე პირკეს ორგანული ვენახებიდან, რომლებიც მდებარეობს მაიპო ანდების ხეობაში ზღვის დონიდან 2300 ფუტის (700 მეტრის) სიმაღლეზე. აქ, კაბერნე ფრანკი წარმატებით და მაქსიმალურად გამოხატავს თავის მნიშვნელოვან პოტენციალს, რაშიც მნიშვნელოვანწილად ეხმარება ანდების მთისწინეთის გრილი ღამეები.
Calafuria is produced from vineyards that extend along the Adriatic coastline. Its name comes from one of
the over 700 bays on the Apulian peninsula. The region boasts a long tradition for the production of rosé
wines made from Negroamaro, a variety that best expresses its full potential near the sea. Calafuria is a rosé
that is delicate, pleasantly fruity, savory and well-rounded, reflecting the aromas and colors of its home
territory, Salento.
ეს მომხიბლავი ღვინო წარმოადგენს სოვიონიონ ბლანის, გრეჩეტოს, ტრამინერის, სემილიონისა და რისლინგის ნაზავს, რომელიც დაზიანებულია Botrytis Cinerea-ით (კეთილშობილი ობი). დილის ნისლები და ადგილობრივი მიკროკლიმატი ხელს უწყობს ამ ობის განვითარებას, რაც ამცირებს ყურძენში წყლის შემცველობას. შედეგად წარმოქმნილი შაქრებისა და არომატების კონცენტრაცია მუფატოს განსაკუთრებულ და განუმეორებელ გემოს აძლევს.
Ripe red cherry, red and black plum fruit, with characteristic vegetal notes of Carmenere. Ripe smooth tannins with complex notes of oak, vanilla and chocolate adding body. Easy drinking, high quality Carmenere.